Malatya Hava Limanı Transfer


Malatya Hava Limanı Transfer İletişim

Sinan Bey 0542 711 37 24 

Malatya ülkemizin Doğu Anadolu Bölgesi sınırlarında yer alan şehirlerimizden biridir. Birçokları tarafından sevilen şehir “Kayısı Şehri” olarak da biliniyor. Malatya’ya ulaşım sağlamak için sık tercih edilen yollardan biri de havayolu ulaşımıdır. Malatya Havalimanı’na ulaştıktan sonra şehir merkezine ulaşım için ise tercih edebileceğiniz farklı alternatifler bulunmaktadır.

Malatya Havaalanı’ndan şehir merkezine, otelinize veya şehrin farklı noktalarına transfer yapmanın birden fazla yolu bulunmaktadır. Özel transfer seçeneklerinden tutun toplu taşıma araçlarına kadar şehir merkezine ulaşmak için tercih edebileceğiniz alternatifleri yazımızda sizler için derledik. Malatya Havalimanı transfer kanallarını kullanmadan önce rezervasyon yaptırmanız önerilmektedir. Özel transfer seçenekleri ve çok daha fazlası için okumaya devam edin.

Malatya Havalimanı Transfer Seçenekleri 

malatya hava limanı transfer seçenekleri

Malatya Havalimanı’na ulaştıktan sonra şehir merkezine ya da şehrin farklı bir konumuna ulaşım sağlamak için PlusFly özel transfer hizmetlerini tercih edebilirsiniz. Özel transfer hizmetleri ulaşım sürecini güvenli ve hızlı bir şekilde bitirmenizi mümkün hale getirir. Havalimanına ulaşım sağladıktan sonra varış noktasına ulaşmanın birçok yolu olduğunu belirtmiştik. Ancak bu yolların her biri farklı niteliklere sahiptir.

Malatya Havaalanı özel transfer hizmetleri güvenli yolculuk yapmanızı mümkün hale getirir. Toplu taşıma araçlarını kullanmak bekleme süresi, kalabalık ortamda bulunmak gibi nedenler ile tercih edilmemektedir. Bunun yerine PlusFly özel transfer hizmetleri ile ulaşım sorununu hızlı bir şekilde çözebilirsiniz.

            Malatya Havalimanı VIP Transfer Hizmeti

malatya hava limanı vip transfer

Malatya Havalimanı VIP transfer hizmeti müşteri memnuniyeti odaklı verilen hizmetlerden biridir. Uçuş öncesinde gerçekleştirilen rezervasyon işlemleri ile birlikte yolcu için hazırlanan VIP transfer hizmeti konfor ve güvenlik öncelikli olarak verilir. Yolcunun gerekli tüm ihtiyaçları göz önünde bulundurulur. Transfer süreci boyunca sadece yolcu için tahsis edilmiş bir araç ile hareket edilir. Yolcunun taleplerinin karşılanması öncelikli hedeflerden biridir.

VIP transfer hizmeti şehre ilk kez gelen ya da varış noktasına ulaşım yolunu bilmeyen kişiler tarafından sıkça tercih edilir. Bunun yanı sıra konforlu bir yolculuk talep eden herkesin ulaşabileceği hizmetlerden biridir. VIP transfer hizmetlerini ayrıcalıklı kılan başka bir unsur da konforlu ve güvenli araçlar ile seyahat edilmesidir.

Yolculuk boyunca alanında deneyim kazanmış profesyonel bir şoför eşliğinde yolculuğa devam edilir. Yolcunun varış noktasına en hızlı ve güvenli şekilde ulaşması hedeflenir. Böylece yolculuk boyunca herhangi bir sorun yaşanmaması garanti altına alınır. Olası durumlarda yolcunun şoförle iletişim kurabilmesi için şoförlerimizin birden fazla dilde iletişim kurma becerisi bulunur. Böylece iletişim sorunu yaşamadan güven içerisinde varış noktasına ulaşabilirsiniz.

            Malatya Havalimanı Ekonomik Transfer Hizmeti 

malatya hava limanı ekonomik transfer

Malatya Havalimanı ekonomik transfer hizmetleri, bütçe dostu olmasının yanı sıra yolcuların konforunu önceleyen hizmetler olmaları nedeni ile tercih edilir. Söz konusu yolcular olduğunda yolculuk sürecini tehlikeye atabilecek birçok husus ortaya çıkabilir. Bu gibi durumlar ancak kontrol ve hazırlık ile engellenebilir.

Malatya Havaalanı’na ulaştıktan sonra şehrin farklı konumlarına daha önceden ayırttığınız yerinizde seyahat edebilirsiniz. Havalimanına iniş yaptıktan sonra hangi araçla ne kadar sürede ulaşabilirim düşüncelerine kapılmamak için uçuş öncesinde rezervasyonunuzu yaptırın. Kolay, hızlı, güvenilir ve sabit fiyat garantisi ile bütçenizi korurken özel transfer hizmeti almanın ayrıcalıklarını yaşayabilirsiniz.

            Malatya Havalimanı Grup Transferi 

malatya hava limanı grup transferi

Malatya Havalimanı grup transferi hizmetleri PlusFly bünyesinde sağlanan profesyonel hizmetlerden bir diğeridir. İş gezisi ya da aile ziyareti gibi durumlarda grup transferi hizmeti alarak kalabalıklara karışmadan kendi yolculuğunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Grubunuzun büyüklüğüne bağlı olarak farklı transfer aracı seçenekleri bulunmaktadır. Her bir transfer aracının kendine özgü avantajları bulunur.

Malatya Havaalanı’na iniş yapmadan önce grup yolculukları için transfer rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Grup sayısına bağlı olarak tercih edebileceğiniz farklı büyüklüklerde araçlar bulunmaktadır. Rezervasyon ile gerçekleştirilen işlemlerde grup transferi için araç uçuşun inişi ile birlikte yolcu çıkışında hazır konuma getirilir. Toplu taşıma araçları ya da taksi gibi farklı kanallar ile uğraşmadan bütçe dostu grup transferi hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

     Malatya Havalimanı Transfer Rezervasyonu

malatya hava limanı transfer rezervasyonu

Malatya Havalimanı transfer rezervasyonu, özel transfer hizmeti almak isteyen birçokları tarafından gerçekleştirilen eylemlerden biridir. Uçuş başlamadan önce gerçekleştirilen rezervasyon işlemleri son dakikada koltuk bulamama gibi sorunlar yaşanmasını engeller. Bunun yanı sıra yolcunun havalimanına iniş yapar yapmaz beklemeden ulaşım aracını kullanabilmesi için de rezervasyon gerekir.

Yolcu tarafından özel transfer rezervasyonu yapıldığı andan itibaren verilecek hizmete uygun olarak gerekli şartlar değerlendirilir ve yolcunun konforu için hazırlık yapılır. VIP transfer hizmeti almak isteyen bir yolcu için araç yolcu çıkışına uçağın iniş saatinde getirilir. Böylece yolcu havalimanında vakit kaybetmez. Transfer rezervasyonu aynı zamanda yolculuğunuzu nasıl gerçekleştireceğiniz endişesi olmadan rahat bir yolculuk yapmanızı da mümkün hale getirir.

PlusFly özel transfer rezervasyonu yaptırmak için kurumsal web sitemizi ziyaret edebilir ya da doğrudan müşteri temsilcilerimiz ile iletişim kurabilirsiniz. Erken rezervasyon ayrıcalıkları ve konforlu bir yolculuk için son ana kadar beklemeyin. Yerinizi önceden ayırtmış olmanın rahatlığını yaşayın.

Malatya Hava Limanı Transfer Fiyatları

malatya hava limanı transfer fiyatları

Destinasyon Transfer Ücreti
Havalimanı – Şehir Merkezi
Havalimanı – MAŞTİ (Otogar)
Havalimanı – İnönü Üniversitesi
Havalimanı – Turgut Özal Hastanesi
Havalimanı – Pütürge
Havalimanı – Kale
Havalimanı – Nemrut
Havalimanı – Elazığ
Malatya Havalimanı Transfer Rezervasyonu 0850 500 0 777 – 0542 711 37 24

Malatya Havalimanı Ulaşım Rehberi

Malatya Havalimanı’ndan şehir merkezine ya da şehrin farklı konumlarına ulaşım için tercih edebileceğiniz birden fazla ulaşım kanalı bulunmaktadır. Bu ulaşım kanallarının ise her birinin kendine özgü avantajları ve dezavantajları bulunur. Toplu taşıma araçlarını tercih etmek isterseniz otobüs ile ulaşım ya da MOTAŞ servislerini tercih edebilirsiniz.

Malatya Havalimanı her yıl birçok kişinin iş, gezi ya da ziyaret gibi farklı amaçlar ile kullandığı yollardan biridir. Havayolu ulaşımının bilinen en hızlı ve güvenli yol olduğu ise tartışmasızdır. Havalimanına iniş yapan yolcuların tercih edebilecekleri ulaşım kanalları ise aşağıdaki gibidir;

  • Özel transfer ile ulaşım,
  • Araç kiralama ile ulaşım,
  • Otobüs ile ulaşım,
  • MOTAŞ servisleri ile ulaşım,
  • Taksi ile ulaşım.

            Malatya Havalimanı Özel Transfer İle Ulaşım

Malatya Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra tercih edebileceğiniz en hızlı, güvenli ve pratik yol PlusFly özel transfer hizmetleridir. Özel transfer kişinin taleplerini karşılamaya yönelik olarak sağlanan ve konforlu hizmetlerin genel adıdır. VIP özel transfer hizmetleri ile doğrudan yolcu çıkışında sizi bekleyen araç ve sürücüsü ile yolunuza devam edebilirsiniz. Kalabalıktan uzak, uzun bekleme süreleri olmadan yolculuğunuzu dinlenerek tamamlamanız mümkün hale gelir.

Özel transfer hizmetleri sadece VIP olarak verilmemektedir. Grup yolculukları ve ekonomik kanal ile ulaşım için de sıkça tercih edilmektedir. Grup halinde havalimanına iniş yapan yolcuların toplu taşıma araçları kullanarak bir arada yolculuk yapması çoğu zaman mümkün olmaz. Bu durum beraberinde yolcuların birbirlerinden ayrılmalarına da neden olabilmektedir. PlusFly grup transferi hizmetleri ile yanınızda yabancı kimse olmadan kendi grubunuz ile yolculuk yapabilir ve rahatça yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz.

Özel transfer hizmetleri bünyesinde yolculara sunulan başka bir avantaj da ekonomik transfer hizmetleridir. Sabit fiyat tarifesi ile hareket eden Malatya ekonomik transfer hizmetleri uçağın havalimanına inişinden yaklaşık 30 dakika sonra hareket eder. Önceden rezervasyon ile ekonomik transfer hizmeti alabilir, koltuğunuzu ayırtabilirsiniz. Böylece otobüste yer kalmaması gibi bir sorun ile karşı karşıya kalmadan rahat yolculuk avantajlarından faydalanabilirsiniz. PlusFly özel transfer hizmetleri her koşulda çok daha güvenilir hizmet almanızı olanaklı hale getirir.


Malatya Havalimanı Araç Kiralama 

Araç kiralama, birden fazla varış noktası olan ve şehirde bulunduğu süre boyunca araca ihtiyaç duyan kişiler tarafından sıkça tercih edilir. Malatya Havalimanı araç kiralama hizmetlerinden faydalanarak havalimanına iniş yaptığınız andan itibaren aracınız ile yolculuk yapabilirsiniz.

Araç kiralama hizmetleri daha çok şehri bilen kişiler tarafından tercih edilir. İş amaçlı ya da başka nedenler ile şehirde kaldığı süre boyunca araca ihtiyacı olan herkes araç kiralama hizmetlerinden faydalanabilir. Araç kiralama hizmetlerinin en büyük avantajı da kiralama süresi boyunca aracınız ile istediğiniz yere gidebiliyor olmanızdır. Bunun yanı sıra araç kiralama avantajlarından bahsetmek gerekirse yeni model kullanışlı araçlar da göz önünde bulundurulmalıdır.

İstediğiniz araç ile bütçe dostu fiyatlardan yararlanarak şehirde vakit geçirebilirsiniz. Üstelik araç kiralama hizmetleri beraberinde kişiye havalimanından ulaşım için de alternatif yol arattırmaz. Uçuş öncesinde kiralanan araçlar kişinin havalimanına inişi ile birlikte yolcu çıkışında bekler. Böylece havalimanına inişinizden ta ki uçağınıza binene kadar aracınızı kullanmanız olanaklı hale gelmektedir.

            Malatya Havalimanı MOTAŞ Servisleri 

Malatya Havalimanı, Akçadağ sınırları içerisinde yer almaktadır. Havalimanı ile şehir merkezi arasında ise yaklaşık 34 km mesafe bulunmaktadır. Yolcuların bu mesafeyi kat etmek için kullandıkları yollardan biri de MOTAŞ servisleri olarak bilinir. Meydan Turizm tarafından işletilen servisler günün her saati hizmet vermektedir.

MOTAŞ servisleri ile havalimanından şehir merkezine ulaşım için ayırmanız gereken süre yaklaşık 45 dakika kadardır. Bu süre trafiğin yoğunluğuna bağlı olarak değişiklik gösterebilmektedir. Otobüslerin hareket saatleri ise iç hat uçuşlarına göre belirlenmektedir. Uygun fiyatlı hizmetler arasında yer alan MOTAŞ servis taşımacılığı ile yolculuk yapmak için iç hat uçuşlarının inişlerini beklemeniz gerekir. Hâlihazırda servis bulunmadığı durumlarda alternatif ulaşım kanallarını özel transfer hizmetlerini tercih edebilirsiniz.

MOTAŞ servislerinin havalimanından şehir merkezine olan yolculuğu aşağıda yer alan güzergâha göre ilerlemektedir.

  • Havalimanı,
  • MAŞTİ,
  • Çevre Yolu,
  • Sivas Caddesi.

MOTAŞ servisleri ile ulaşım gerçekleştirirken aşağıda yer alan yolcu indirme duraklarında iniş yapabilirsiniz. Öncelikli olarak araca binerken araç şoförüne durumunuzu ve inmek istediğiniz durağı belirtmeniz gerekir. Güzergâh dâhilinde olan ancak durak olarak gösterilmeyen noktalarda otobüsten inmek isterseniz yolculuktan önce görüşmeniz önerilir. MOTAŞ yolcu indirme durakları:

  • Onbin Konut
  • Polis Kantini
  • Polis Okulu
  • AFRA
  • MAŞTİ
  • Ordu TSK Lojman Kavşağı
  • Beydağı Devlet Hastanesi (SSK)
  • Altın Kayısı
  • Eski Garaj
  • Emeksiz Kavşağı
  • Doğu Garajı
  • İnönü Stadı Karşısı

Havalimanı ile şehir merkezi arası ulaşım için MOTAŞ servislerine ödemeniz gereken ücret 10 TL olarak biliniyor. Bilet ödemesi servise binildikten sonra şoföre yapılmaktadır. MOTAŞ servisleri hakkında detaylı bilgi almak ve servis saatlerini öğrenmek için aşağıda yer alan iletişim bilgilerinden faydalanabilirsiniz.

Adres: Sivas Caddesi Merkez Ofisi, Merkez/Malatya

Telefon: 0422 325 60 60

            Malatya Havalimanı Taksi İle Ulaşım 

Malatya Havalimanı taksi ile ulaşım sık tercih edilen toplu taşıma yollarından biridir. Taksiler insanların özel araç ile ulaşım sağlamak için tercih ettikleri bir yöntemdir. Malatya Havalimanı’nda sürekli olarak bekleyen taksiler görmeniz mümkündür.

Taksi ile ulaşım için havalimanı yolcu çıkışında bulunmanız yeterli olacaktır. Genellikle yolcular için hazır konumda bekleyen taksiler bulunmaktadır. Ancak uçak inişleri sonrasında yoğunluk olması durumunda taksi ile ulaşım için uzun bir bekleyiş yapmanız gerekebilir. Bu sorunu yaşamamak için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir.

Malatya Havaalanı Taksi rezervasyonu yaptırmak için aşağıda yer alan numarayı arayarak işlem gerçekleştirebilirsiniz. 0422 266 00 45. Malatya Havalimanı’ndan şehrin farklı konumlarına ulaşım için taksi ücretleri değişiklik göstermektedir. Sadece normal taksi değil aynı zamanda dolmuş taksi de kullanabilirsiniz. Dolmuş taksiler birkaç kişi ile yolculuk yaparak daha ekonomik bir ulaşımı mümkün hale getirir.

Malatya Havaalanı’ndan taksi ile ulaşım için tarife ücretlerinin bazılarını yazımızda derledik. Taksi ücreti kilometre üzerinden hesaplanmaktadır. Açılış ücretinin üzerine kilometre hesabı yapılarak ücret çıkarılır. Bu nedenle sabit fiyat tarifesi uygulanmaktadır. Aşağıda bazı noktalara ulaşım ücretlerini öğrenebilirsiniz.

  • Havalimanından şehir merkezine ulaşım için; 100 TL,
  • Havalimanından istasyon konumuna ulaşım için; 100 TL,
  • Havalimanından Malatya Park AVM ulaşım için; 110 TL,
  • Havalimanından Maşti konumuna ulaşım için; 100 TL,
  • Havalimanından Ramada Plaza Altın Kayısı Oteli konumuna ulaşım için; 110 TL,
  • Havalimanından Şire Pazarı konumuna ulaşım için; 120 TL,
  • Havalimanından Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi ulaşım için; 120 TL,
  • Havalimanından İnönü Üniversitesi konumuna ulaşım için; 150 TL.

Malatya Havalimanı 

Malatya Havalimanı ülkemizde 1941 yılından bu yana hizmet veren ve oldukça sık tercih edilen yerlerden biridir. Şehir merkezine yaklaşık 34 km uzaklıktadır. Totalde 8.590.890 metrekare alana kurulan havalimanında 152 araç kapasitesinde otopark bulunmaktadır. Havalimanı içerisinde VIP salonu, iç hatlar ve dış hatlar pisti, ortak bekleme alanı gibi birçok farklı alan bulunmaktadır. 2007 yılından bu yana uluslararası uçuşlarda etkin olarak kullanılabilmektedir.

Malatya Havalimanı içerisinde bazı ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz işletmeler bulunuyor. Araç kiralama acenteleri gibi hizmet veren bu işletmelerden havalimanı içerisinde hizmet alabilirsiniz. Ayrıca kişisel ihtiyaçlarınızı karşılayabileceğiniz tuvaletler ve bebek emzirme odaları da bulunmaktadır. Açlığınızı dindirmek için tercih edebileceğiniz ufak bir işletmesi de bulunmaktadır.

            Malatya Havalimanı Otopark Ücretleri 

Malatya Havalimanı’nı kullanacak olan yolcu veya yolcu yakınları araçlarını haftanın 7 günü 24 saat açık olan havalimanı otoparkına bırakabilirler. Malatya Havaalanı yaklaşık 520 araç kapasiteli otopark alanına sahiptir. Hem havalimanı girişinde hem de gelen yolcu katında otoparkı gösteren yön tabelaları ile ulaşım kolayca sağlanabilmektedir.

Aşağıda, Malatya Havalimanı otoparkının 2021 yılı güncel otopark ücretlerini okuyabilirsiniz.

Araç Türü 0-1 Saat 1-3 Saat 3-6 Saat 6-12 Saat 12-24 Saat
Otomobil, Pikap, Minibüs 9,25 TL 10,50 TL 13,25 TL 18,75 TL 26,50 TL
Midibüs, Otobüs, Kamyon, Kamyonet 10,50 TL 12,75 TL 18,75 TL 26,50 TL 35,25 TL
Motor, Motosiklet 4,50 TL 6,00 TK 6,50 TL 10,00 TL 12,75 TL

            Malatya Havalimanı İletişim Bilgileri 

Malatya Erhaç Havalimanı varışlı uçuşlarınız öncesi sorularınızı aşağıda yer alan numaradan havalimanı danışmanına sorabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz. Havalimanı haftanın tüm günü açıktır.

Adres: DHMİ Malatya Havalimanı, 44100 Akçadağ/Malatya

Tel: 0422 266 00 46-47-50

Malatya Hakkında 

Malatya ülkemizin diğer birçok şehri gibi tarihi geçmişi uzun olan şehirlerinden biridir. Tarih boyunca birçok medeniyetin yurt olarak edindiği şehir aynı zamanda İpek yolu ve Kral yolu üzerinde konumlanmıştır. Tarihi kervan yolları üzerinde bulunmasından da kaynaklanan kültür çeşitliliğini şehrin birçok farklı noktasında görmeniz mümkün. Doğu Anadolu Bölgesi içerisinde bulunan şehir aynı zamanda ülkemizin en kalabalık 27. ili olarak kayıtlarda yer almaktadır. Şehrin kendi içerisinde 13 adet ilçesi bulunur. Şehir nüfusunun ise 781.305 kişi olduğu bilinmektedir.

Malatya şe威而鋼
hrinin adı çok eski zamanlardan beri aynıdır. Kültepe tabletleri içerisinde Melita olarak bilinen şehrin adı Hitit tabletlerinde de Maldia şeklinde ifade edilmiştir. Şehrin adının anlamı ise “bal” demektir. Bu ismin konulmasında kayısı diyarı olarak bilinmesinin etkili olduğu düşünülmektedir. Malatya çok eski çağlardan bu yana yerleşim yeri olarak tercih edilmiş ve sevilen şehirlerden biridir.

Bir sonraki seyahatinizi planlamak için Malatya hakkında yazdığımız diğer içeriklere göz atabilir, uçuşunuz öncesi uygun fiyatlı ve güvenli bir transfer hizmeti için rezervasyonunuzu yaptırabilirsiniz.

,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir