Denizli Hava Limanı Transferi


Denizli Hava Limanı Transfer İletişim

Sinan Bey 0542 711 37 24 

Denizli ülkemizin Ege bölgesinde bulunan ve tekstil alanındaki iş gücü ile bilinen bir şehridir. Şehrin nüfusu ise 1.037.238’dir. Kalabalık bir şehir olarak Denizli’ye her yıl binlerce kişi gidiyor. Denizli’ye ulaşım sağlamak için en sık kullanılan yollardan biri de havayolu ulaşımıdır. Havayolu ulaşımı ile havalimanına ulaşan birçok kişi için sonraki aşama şehir merkezine ya da şehrin farklı noktalarına ulaşımdır.

Bu sayfada aşağıdaki konularda detaylı bilgi edinebilirsiniz

Havalimanından ayrılırken gitmek istediğiniz yere sizi ulaştırabilecek olan birden fazla araç vardır. Her aracın ise kendi avantajları bulunur. Bunlar arasında en konforlu olan seçenek ise PlusFly tarafından verilen özel transfer hizmetleridir. Peki, özel transfer hizmetleri nelerdir? Özel transfer hizmetlerinin diğer ulaşım araçlarına göre avantajları ya da dezavantajları nelerdir? PlusFly özel transfer hizmetleri kaç kategoride yolculara hizmet vermektedir?

Denizi Havalimanı’ndan şehir merkezine, evlere, otele ya da şehrin herhangi bir bölgesine ulaşım için tercih edilebilecek birden fazla ulaşım türü mevcuttur. Bu ulaşım türlerinin neler olduğuna, özel transfer hizmetlerinin diğerlerine göre nasıl bir hizmet sunduğuna ve diğer tüm sorulara olan cevaplara yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Denizli Havalimanı Transfer Seçenekleridenizli hava limanı transfer seçenekleri

Denizli Havaalanı her yıl birçok yolcunun gerek Denizli’ye gerekse civar bölgelere ulaşım sağlamak için kullandıkları havaalanıdır. Havalimanına iniş yaptıktan sonra şehrin farklı yerlerine ulaşım gerçekleştirmeniz gerekebilir. Bu kimi zaman şehrin bir köyü kimi zaman da merkezi olabilir. Bu gibi durumlarda hızlı, konforlu ve güvenli bir ulaşım sağlamak için PlusFly özel transfer hizmetlerini tercih edebilirsiniz.

PlusFly özel transfer hizmetleri bütçe dostu fiyatlar ve farklı hizmet seçenekleri ile müşteri memnuniyetini önceleyen bir sisteme sahiptir. Talebiniz ne olursa olsun ister grup halinde ister tek başınıza yolculuk yapın varmak istediğiniz yere deneyimli bir sürücü ve konforlu bir araç içerisinde ulaşabilirsiniz. Denizli Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım için tercih edebileceğiniz özel transfer hizmetleri aşağıdaki gibidir;

  • VIP transfer hizmetleri
  • Ekonomik transfer hizmetleri
  • Grup transfer hizmetleri

Her bir transfer hizmetlerinin birbirinden farklı öncelikleri bulunur. Yolcuların taleplerine bağlı olarak gerçekleştirilen transfer hizmetlerini önceden rezervasyon ile sorunsuz bir şekilde alabilirsiniz.

Denizli Havalimanı VIP Transfer Hizmeti

denizli hava limanı vip transfer

Denizli Havalimanı’na ulaştıktan sonra beklemeden, yolu ve bagajınızı düşünmeden yolculuk yapmak için tercih edebileceğiniz en konforlu ulaşım seçeneği VIP transfer hizmetleridir. Bu hizmetler kapsamında profesyonel bir sürücü ile hizmet alırsınız. Araç sürücüsü alanında profesyonel olarak hizmet verir. Bunun yanı sıra yolcunun ihtiyaçlarının karşılanması ve iletişim sorunu yaşanmaması için birden fazla dil bilgisine sahiptir.

PlusFly özel transfer hizmetleri bünyesinde yolcunun güvenliği, konforu ve sağlığı önceliklidir. Yolcular için temin edilen araçlar düzenli olarak dezenfekte edilir. Böylece hem hijyenik hem de konforlu bir yolculuk mümkün hale gelir. Uçağınız iniş yapmadan en az birkaç saat öncesinde hizmet rezervasyonu yaptırarak VIP transfer hizmetlerinden faydalanabilirsiniz. Bagajınızı düşünmeden kalabalık içerisinde rahatsız bir yolculuk yapmak zorunda kalmadan dinlenerek varmak istediğiniz yerlere özel şoför eşliğinde ulaşmanın rahatlığını yaşayın.

Özel VIP transfer hizmetiyle birlikte kişiler bireysel olarak ya da eşiyle, ailesiyle birlikte Denizli içerisinde varmak istediği her noktaya varabilir. Havaalanına indikten sonra toplu taşıma aracı beklemek, taksi beklemek, dolmuşlarda olduğu gibi duraklarda durmak, kalabalık ortam içerisinde rahatsız biçimde ulaşım sağlamak PusFly özel transfer kapsamında artık tarihe karışıyor. Tüm bu olumsuzlukları bir kenara bırakarak bireye özel, kapsamlı hizmetlerin verildiği PlusFly VIP transfer hizmetiyle birlikte istediğiniz yere çok rahat biçimde gidebilirsiniz.

Denizli Havalimanı Ekonomik Transfer Hizmeti

denizli hava limanı ekonomik transfer

Denizli Havalimanı’na ulaştıktan sonra toplu taşıma araçları gibi araçları kullanmak için araç beklemek, bagaj taşıma sorunları gibi sorunlar yaşayabilirsiniz. PlusFly ekonomik transfer hizmetleri ise sabit fiyat tarifesi ile yolculara özel transfer ayrıcalıklarından faydalanma imkânı sağlar. Böylece ekonomik transfer seçeneğini kullanarak hem bagajınızı dert etmeden hem de güvenli yolculuk yapmanın rahatlığını yaşayabilirsiniz. Denizli Havaalanı’na gelmeden önce transfer rezervasyonu yaptırarak ekonomik transfer seçeneklerinden rahatlıkla faydalanabilirsiniz.

PlusFly ekonomik transfer hizmetleri sabit bir hizmet tarifesi ile verilir. Böylece yolculuğa başlamadan ödemeniz gereken miktarı bilerek yolculuk yapabilirsiniz. Ekonomik transfer için kullanılan araçlar yolcu konforunu önceleyen araçlardır. Bagajlarınızı rahatlıkla taşıyabileceğiniz sorunsuz ve konforlu bir yolculuk için PlusFly ekonomik transfer hizmetlerini tercih edebilirsiniz.

Ekonomik transfer hizmeti de yine VIP transfer hizmetinde olduğu gibi yolculara çeşitli avantajlar sunmaktadır. Bu avantajlar ile birlikte yolcular yolun hiç bitmesini istemeyecek olup, istedikleri noktalara çok daha hızlı, konforlu ve rahat biçimde ulaşabileceklerdir.

Denizli Havalimanı Grup Transferi

denizli hava limanı grup transferi

Grup yolculukları her zaman tek başına yapılan yolculuklara göre hareket etmesi daha zor olan yolculuklardır. Bu yolculukları zor kılan en büyük faktör de uçaktan indikten sonraki süreçtir. Yolcuların uçaktan inmesi ile birlikte şehir merkezine grup halinde ulaşmaları toplu taşıma araçları ile oldukça zordur. Kimi zaman araçlarda yer olmaması kimi zaman da ihtiyaçları karşılamaması gibi nedenler ile toplu taşıma araçları tercih edilmez. Taksi ile ulaşım ise grubun bölünmesine yol açar. Grubunuz kaç kişilik olursa olsun PlusFly grup transfer hizmetleri ile ayrılmadan güvenli ve hızlı bir yolculuk yapabilirsiniz.

PlusFly grup transfer hizmetleri yolculara konforlu ve grup halinde ulaşım imkânı sağlar. Böylece yolcular bagaj ya da kişi sayısını dert etmeden rahat bir transfer süreci yaşamanın tadını çıkarabilir. Üstelik bütçe dostu taşıma fiyatları ile hem kafanız hem cebiniz rahat eder. Grup transferlerinde grubunuz için en uygun araç ile yolculuk yapmak için transfer rezervasyonu yaptırabilirsiniz.

Denizli, Ege bölgesinin turizm açısından en değerli olduğu illerden biridir. Denizli’yi ziyaret etmek isteyen kişiler grup olarak da seyahatlerini gerçekleştirebilir. Aile gezisi, arkadaş ortamı, iş gezisi ya da herhangi bir amaca yönelik olarak oluşturulan grupların havalimanına iniş yaptıktan sonra şehre ulaşımı için en iyi tercihlerden biri grup transfer hizmeti olmalıdır. Grup transfer hizmetiyle birlikte kafiledeki kişi sayısına göre araç tahsis edilmekte ve diğer hizmetlerde olduğu gibi yolculara tüm imkânlar da tanınmaktadır.

Denizli Havalimanı Transfer Rezervasyonu

denizli hava limanı transfer rezervasyonu

Denizli Havaalanı’na inen yolcuların transfer için tercih ettikleri birçok yol olduğundan bahsetmiştik. Bu yollardan sıkça tercih edilen özel transfer hizmetlerini alabilmek için önceden rezervasyon yaptırmanız gerekir. Bazı durumlarda rezervasyon olmadan da transfer işlemleri gerçekleştirilse de rezervasyon daha iyi bir hizmet almanız için şarttır.

PlusFly özel transfer hizmetleri yolcuların öncesinde rezervasyon yaptırarak çok daha memnun kaldıkları hizmetlerdir. Bir özel transfer hizmeti talep edildiğinde sürücü, araç ve benzeri hizmetlerin verilmesi için gerekli olan her şey hazırlanmaya başlanır. Yolcu rezervasyon yaptırdığı saatte aracını yolcu çıkışında görür. Böylece havalimanında beklemeden, süreci uzatmadan hızlı bir şekilde yolculuğa başlaması olanaklı hale gelmektedir. Denizli havalimanından yolculuk yapacağınız rotaya PlusFly özel transfer hizmetlerinden faydalanarak ulaşmak için doğrudan PlusFly iletişim sayfasını kullanabilirsiniz. Müşteri temsilcileri ile görüşme yaparak rezervasyon işlemlerini halletmeniz mümkündür.

Denizli havalimanı Transfer Fiyatları

denizli hava limanı transfer fiyatları

Destinasyon Transfer Ücreti
Havalimanı – Şehir Merkezi
Havalimanı – Otogar
Havalimanı – Üniversite
Havalimanı – Pamukkale
Havalimanı – Karahayıt
Havalimanı – Honaz
Denizli Havalimanı Transfer Rezervasyonu 0850 500 0 777 / 0542 711 37 24

Denizli Havalimanı Ulaşım Rehberi

Denizli Havalimanı’na ulaştıktan sonra gitmek istediğiniz yere, ulaşım hizmeti sağlayan araçlardan istediğinizi kullanarak ulaşım gerçekleştirebilirsiniz. Yazımızın devamında şehir merkezine ve şehrin farklı konumlarına ulaşım gerçekleştirmeniz için ihtiyacınız olan bazı bilgiler bulunmakta. Şehir merkezine ulaşım olduğunda Denizli’de tercih edebileceğiniz birçok yol bulunuyor. Bu yollar ise aşağıdaki gibidir;

  • Özel transfer hizmetleri
  • Araç kiralama hizmetleri
  • Toplu taşıma ile ulaşım hizmetleri,
  • Taksi ile ulaşım hizmetleri

Ekonomik olarak, rahatlık olarak, hız olarak ya da başka sebeplerden ötürü olarak tüm bu ulaşım hizmetlerinin kendilerine göre avantaj ve dezavantajları bulunmaktadır. Özellikle de ulaşımda çok sık tercih edilmesi, çok uygun fiyatlar sunması ve toplu taşıma olmasından da kaynaklanarak belediye otobüsleri ilk tercih edilen ulaşım araçlarındandır. Ancak rahatlığına çok önem veren, daha hızlı biçimde ulaşım sağlamak isteyenler de araç kiralama, taksiler ya da özel transfer hizmetlerinden yararlanabilir. Yazımızın devamında bu ulaşım araçlarının hepsine daha detaylı biçimde yer verdik. Bu detaylara ulaşmak için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Denizli Havalimanı Özel Transfer İle Ulaşım

Denizli Havalimanı’na iniş yapan yolcuların tercih edebilecekleri ulaşım seçeneklerinden biri de özel transfer ile ulaşım seçenekleridir. Özel transfer hizmetleri yolcuların maksimum konfor ve güvenlik içerisinde bir yolculuk yapmalarına imkân tanır. Böylece havalimanına iniş yaptıktan sonra varış noktasına ulaşmak için toplu taşıma araçlarını aramaz ya da nerede inmem gerekir, hangi aktarmayı yapmam gerekir gibi sorular ile kafanız karışmaz.

Denizli Havaalanı’na iniş yapmadan önce yolcular için rezervasyon ile hazırlanan özel transfer hizmetleri bütçe dostu olmasının yanı sıra yolcuların konforunu önceleyen hizmetlerdir. Denizli Havalimanı’ndan şehir merkezine, şehrin farklı noktalarına hatta civar bölgelere dahi özel transfer ile ulaşım sağlayabilirsiniz. Söz konusu ulaşım olduğunda sorunsuz ve rahat bir şekilde yolculuk yapmanın keyfini PlusFly özel transfer hizmetleri ile çıkarın.

PlusFly özel transfer hizmetleri kendi kapsamında VIP transfer hizmeti, ekonomik transfer hizmeti ve grup transfer hizmeti olarak kategorilere ayrılmaktadır. Kişiler kişi sayısına, ekonomik yapısına göre bu transfer hizmetlerinden yararlanabilir. PlusFly özel transfer hizmetinin diğer ulaşım tercihlerine göre daha hızlı, rahat, konforlu ve müşteri memnuniyeti açısından da daha ön plandadır.

Denizli Havalimanı Araç Kiralama

Araç kiralama hizmetleri Denizli Havalimanı’na inen bazı yolcular tarafından sürekli tercih ediliyor. Özellikle Denizli’yi tanıyan ve uzun süre boyunca araca ihtiyacı olan kişiler için araç kiralama hizmetleri oldukça faydalıdır. PlusFly araç kiralama hizmetleri bütçe dostu fiyat seçenekleri ile hizmete sunulur. Böylece yolcular için hem araç sorunu ortadan kalkarken hem de diledikleri gibi hareket etmek olanaklı hale gelir.

Denizli Havaalanı’na iniş yaptıktan sonra doğrudan araç kiralayarak yolunuza devam edebilirsiniz. Bununla birlikte araç kiralama işlemini uçuşunuzdan önce rezervasyon ile gerçekleştirerek daha hızlı bir hizmet alma şansını yakalayabilirsiniz. Denizli havalimanına iniş yapmadan önce PlusFly iletişim sayfası üzerinden araç kiralama rezervasyonu yaptırabilirsiniz. Böylece havalimanına indiğiniz andan itibaren beklemeden yolcu çıkışında sizi bekleyen aracınıza binerek kiraladığınız aracı kullanabilirsiniz. Araç kiralama hizmetleri genellikle şehir hakkında bilgisi olan insanlar tarafından tercih edilir. Şehre ilk kez geliyorsanız özel transfer hizmetlerinin ayrıcalıklarından faydalanarak da yolculuk yapabilirsiniz.

Denizli Havalimanı Otobüs İle Ulaşım

Denizli Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım için hizmet veren toplu taşıma araçlarından biri de otobüs servisleridir. Bu servisler ile uçuşların saatlerine göre seferler düzenlenmektedir. Otobüs servis hizmetleri Denizli’de Baytur Taşımacılık tarafından verilmektedir. Havalimanına iniş yaptıktan sonra yolcuların yolcu çıkış noktasına gitmeleri servislere ulaşmaları için yeterli olmaktadır. Denizli Havalimanı’ndan şehir merkezine ve güzergâh üzerindeki farklı noktalara ulaşmanız mümkün. Servisler her durakta durarak yolculuk etmez. Bu nedenle varış noktanıza en yakın durakta inmek istediğinizi servise binerken araç şoförüne bildirmelisiniz. Böylece yolculuk yaparken ineceğiniz yeri kaçırmadan ulaşım sağlayabilirsiniz.

Denizli Havaalanı’ndan şehir merkezine ulaşımda otobüs servislerini kullanacaksanız aşağıda yer alan güzergâhı takip edebilirsiniz. Her bir araç havalimanından çıkış yaptıktan sonra yaklaşık 60 dakika içerisinde şehir merkezine ulaşmaktadır. Otobüs servislerini kullanırken ödemeniz gereken ücret kişi başı ve tek yön olacak şekilde 25 TL’dir. Otobüs servis saatleri hakkında bilgi almak için Baytur resmi web sitesini inceleyebilirsiniz. Uçuş ve seferlere göre belirlenen servislere yolcu çıkış noktalarından binmeniz mümkün. Baytur Şehir merkezine giden araçların güzergâhı ise aşağıdaki gibidir;

  • Havalimanı
  • Çardak
  • Bozkurt
  • Kaklık
  • Kocabaş Cezaevi
  • Organize Sanayi
  • Pınarkent
  • Güzelköy
  • Karşıyaka
  • Şehir Merkezi

Havalimanından şehir merkezi haricinde farklı güzergâhlara da araçlar bulunmaktadır. Havalimanına iniş yaptıktan sonra Pamukkale ya da Karahayıt yönlerine olan servis otobüslerine de binebilirsiniz. Pamukkale’ye yolculuk yapan servislerin kişi başı tek yön ücreti 35 TL’dir. Karahayıt yönüne yapacağınız yolculuklarda ise ödemeniz gereken ücret de aynı şekilde 35 TL’dir. Baytur’a 444 2 807 veya 0549 788 20 20 telefon numarasından ulaşabilirsiniz.

Denizli Havalimanı Taksi İle Ulaşım

Denizli Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşmak için sık bulunan taksileri de kullanabilirsiniz. Taksiler en fazla 3 yolcu ile hareket edebilen küçük ticari araçlardır. Havalimanına iniş yaptıktan sonra yolcu çıkışında bekleyen taksilerden birine binerek varış noktasına ulaşmanız mümkün. Bazı durumlarda, yoğunluk yaşandığında taksi bulmak mümkün olmayabilir. Bu gibi sorunlar yaşamamak için Denizli havalimanına hizmet veren Çardak havalimanı taksi durağını arayarak taksi rezerve edebilirsiniz. Denizli havalimanı taksi ile ulaşım için kullanabileceğiniz iletişim numaraları aşağıdaki gibidir;

  • 0537 305 45 45,
  • 0549 717 93 93,
  • 0554 241 58 58.

Havalimanından taksiye bindiğiniz andan itibaren bir açılış ücreti üzerine km hesabı yapılarak yolculuk fiyatlandırılır. Havalimanından şehir merkezine yapılan yolculuklarda yaklaşık 250 TL civarında ücret talep edilmektedir. Pamukkale’ye yapılan yolculuklarda da 70 TL ücret bulunmaktadır. Taksiye binmeden önce yolculuk için şoför ile konuşabilir ve fiyat bilgisi alabilirsiniz. Taksi ulaşımında yolcuların ödemeyi varış noktasında yaptığını da dile getirmek gerekir. Bazı taksi araçları kredi kartı ile ödemeyi kabul ediyorken bazıları nakit ödeme alabilir. Kartla ödeme yapacağınız durumlarda yolculuk öncesinde taksi şoförüne durumu bildirmeniz gerekir.

Denizli Havalimanı

Denizli Havalimanı diğer adı ile Denizli Çardak Havalimanı, şehrin Çardak ilçesinde bulunmaktadır. Havalimanının şehir merkezine yaklaşık 65 km, Pamukkale’ye ise 70 km uzaklıkta olduğu biliniyor. Havalimanı ilk kez 1991 yılında hizmete açılmıştır. Hem sivil hem de askeri yolculuklar için kullanılan havalimanında yılda yaklaşık 2,5 milyon yolcu ulaşım faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.

Denizli Havaalanı’nın iç ve dış hatlar olmak üzere iki adet terminali bulunuyor. Özellikle yaz sezonunda bir hayli kalabalık olması havalimanındaki trafiğin de artmasına neden olmaktadır. Havalimanı içerisinde yolcuların ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri birçok işletme bulunuyor. Bunlardan bazıları yiyecek içecek ihtiyaçlarının karşılanabileceği restoranlar, araç parkı için uygun otopark alanları, turizm danışma büroları, araç kiralama acenteleri, WC, bebek emzirme odaları gibi alanlardır. Bu alanlarda ihtiyaçlarınızı karşılayabilir yolcu bekleme bölümünde uçağınızı bekleyebilirsiniz.

Denizli Havalimanı Otopark Ücretleri

Denizli Çardak Havalimanı 500’e yakın araçlık otopark alanı ile hizmet vermektedir. Otopark, haftanın 7 günü 24 saat açık olup, araç modelleri ve park süresine göre farklı ücret tarifesine mevcuttur. Aşağıda, Denizli Havalimanı otopark ücretlerinin güncel tarifesini bulabilirsiniz.

Süre Otomobil, Pikap ve Minibüs Midibüs, Otobüs, Kamyon ve Kamyonet Motor ve Motosiklet
0-1 Saat 9,25 TL 10,50 TL 4,50 TL
1-3 Saat 10,50 TL 12,75 TL 6,00 TL
3-6 Saat 13,25 TL 18,75 TL 6,50 TL
6-12 Saat 18,75 TL 26,50 TL 10,00 TL
12-24 Saat 26,50 TL 35,25 TL 12,75 TL

Denizli Havalimanı İletişim Bilgileri

Denizli, özellikle Pamukkale Travertenleri nedeniyle he yıl on binlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği popüler bir turizm cazibe merkezidir. Yerli ve yabancı turistlerin şehre ilk olarak adım attığı Denizli Havalimanı, yolcuların ulaşımından, ihtiyaç duyabilecekleri gereksinimleri karşılama noktasında eksiksiz olarak hizmet vermektedir. Havalimanı hakkında daha fazla bilgi almak, bir sonraki uçuşunuz hakkında sorular sormak, ulaşım veya otopark ihtiyaçlarınızı için aşağıdaki numarayı arayarak havalimanı danışmanına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Adres: Cumhuriyet Mah., Sivil Yeni Havaalanı Küme Evler Sok., No: 1, Çardak/Denizli

Tel:  0258 846 11 40

Denizli Hakkında

Denizli, ülkemizin Ege bölgesinde bulunan ve oldukça kalabalık olan şehirlerinden biridir. Denizli’de yaşayan 657 binden fazla insan vardır. Şehirde genel olarak insanlar geçimlerini tekstil ve benzeri faaliyetler ile sağlamaktadır. Ege ile Akdeniz bölgesi arasında insanların sürekli olarak üzerinden geçtiği topraklardır. Denizli’de sanayi, turizm ve ticaret oldukça gelişmiştir. Bu gibi nedenler ile ülkemizin kalkınma yönünden önde gelen şehirleri arasında yer almaktadır. Hatta Denizli’nin ülkemizin leblebi ihtiyacının %85’ini karşıladığı da bilinen bir gerçektir.

Denizli’nin hem tarihi hem de ekonomik olarak ülkemiz için büyük yeri vardır. Tarihi bağlamda insanların çok uzun süredir yaşadığı bir coğrafyadır. Bu nedenle de büyük bir kültür birikimi olduğu da söylenebilir. Ayrıca şehrin ülkemizin en büyük 10 ekonomisi içerisinde yer aldığı da biliniyor. Pamukkale’nin UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’nde yer aldığını da göz önünde bulundurursak tarihi, coğrafi, kültürel ve ekonomik yönden şehrin oldukça değerli olduğunu söyleyebiliriz. Şehirde Türklerin yaşamaya başlaması 1070 yılı ile birlikte gerçekleşmiştir. O günden bu yana Türkler için Denizli oldukça önemli bir yere sahiptir.

,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir