Bodrum Hava Limanı Transfer


Bodrum Hava Limanı Transfer İletişim

Sinan Bey 0542 711 37 24 

Bodrum, ülkemizin en önemli turizm kentlerinden biri olan bir yerleşkedir. Muğla’nın 13 ilçesinden biri olan Bodrum’a yılda, özellikle de yaz mevsimlerinde, binlerce yerli ve yabancı turist akın etmektedir. Yurtdışından ya da yurtiçinden Bodrum’a gelmekte olan binlerce kişi daha kolay ve hızlı olmasından ötürü havayolu ulaşımını tercih etmektedir. Bodrum’un turistik yer olması, çok geniş alanlara sahip plajlarının etkisi, deniz suyunun oldukça temiz ve berrak olması turistlerin de ilgisini çekmekte ve tatil yeri olarak da bu yerin tercih edilmesinde önemli rol oynamaktadır. Bodrum’un tarihi kültürünün de olması yine bu noktada Bodrum’u ziyaret etmek için ilgi çekici yapmaktadır.

Bu sayfada aşağıdaki konularda detaylı bilgi edinebilirsiniz

Yurtiçi ya da yurtdışı üzerinden Bodrum’a havayolu ulaşımı ile gelen binlerce misafir şehir merkezine gitmek için çeşitli yöntemlere başvurabilir. Belediye otobüsleri başta olmak üzere taksiler, HAVAŞ servis otobüsleri, araç kiralama ve özel transfer hizmetleri de bu noktada değerlendirilebilir. Ancak özellikle de Bodrum’a ilk defa gelen kişilerin zorluk çekmemeleri adına özel transfer hizmetlerinden yararlanmaları son derece iyi bir tercih olacaktır. Yazımızın devamında Bodrum Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra şehir merkezine ulaşım için hangi yöntemin ne gibi avantajları olduğuna değineceğiz. Özellikle de özel transfer hizmetlerinin ne gibi avantajları olduğunu öğrenmek için yazımızın devamını okuyabilirsiniz.

Bodrum Havalimanı Transfer Seçenekleri

bodrum hava limanı transfer seçenekleri

Bodrum Havaalanı’na iniş yapan yolcuların şehir merkezine, evlerine, otellerine ya da Bodrum’da herhangi bir yere gitmeleri için tercih edebilecekleri en  avantajlı ulaşım yöntemi özel transfer hizmetleridir. PlusFly tarafından birçok havalimanında olduğu gibi Bodrum Havalimanı’nda da verilmekte olan bu hizmet, diğer ulaşım yöntemi tercihlerine göre çok daha avantajlıdır. PlusFly tarafından alabileceğiniz çeşitli transfer hizmetleri mevcuttur. Bireysel olarak, iki arkadaş, eş ya da aile olarak, grup olarak tercih edebileceğiniz 3 farklı transfer hizmeti şu şekildedir;

  • VIP transfer hizmeti
  • Ekonomik transfer hizmeti
  • Grup transfer hizmeti

Her bir transfer hizmetinin avantajları bulunmakla birlikte farklılıklarından da söz edebiliriz. Ancak genel anlamda kişilerin istedikleri noktalara çok daha rahat ulaşabilmesi, hızlı seyahat gerçekleştirebilmesi ve yolculuk esnasında da tüm güvenlik önlemlerinin alınarak herhangi bir tehlikeye karşı korunması bu ulaşım yöntemiyle birlikte daha da titiz, profesyonel biçimde sağlanmaktadır. Yolcular, uçuşlarından önce PlusFly ile iletişime geçerek istediği özel transfer hizmeti kapsamında rezervasyonlarını da oluşturmalıdır. Böylelikle Bodrum Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra kişiler herhangi bir sorun yaşamadan ya da bekleyerek ekstra zaman kaybetmeden yolculuklarını daha kısa sürede tamamlayabilir.

Bodrum Havalimanı VIP Transfer Hizmeti

bodrum hava limanı vip transfer

Özel transfer hizmetleri kapsamında en çok tercih edilen transfer hizmeti hiç şüphesiz VIP transfer hizmetidir. PlusFly tarafından en çok sunulan hizmetler arasında yer alan VIP transfer hizmeti kapsamında yolcular yolculuk esnasında çeşitli birçok avantajdan yararlanmaktadır. Son derece hijyen ve temizliğin ön planda olduğu VIP transfer hizmetinde yolcular ayrıca özel ikramlardan da yararlanmaktadır. Bodrum Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra şoförler tarafından kapıdan karşılanarak araca alınan yolculara yol boyunca özel hizmetler sunulmakta ve gitmek istedikleri yere de en hızlı ve güvenli biçimde ulaştırılmaktadır. Alanında uzman, eğitimli ve profesyonel olan şoförler ile birlikte özellikle de yabancı turistler iletişim konusunda sorun yaşamamakla birlikte yolculuk boyunca da yine çeşitli birçok imkândan yararlanmaktadırlar.

VIP transfer hizmetleri diğer ulaşım araçlarına göre oldukça rahat, konforlu ve avantajlıdır. Özellikle de toplu taşıma araçları için beklemek zorunda kalan insanlar evlerine daha geç saatlerde varacaklardır. Ayrıca yine toplu taşıma araçlarında kalabalık olma durumu da hijyen açısından kişileri zorlayacaktır. Günde onlarca kişinin bindiği taksiler de yine temizlik ve hijyen bakımından PlusFly özel VIP transfer hizmetinin gerisinde kalmaktadır. Ayrıca hız konusundan da diğer ulaşım araçlarına göre çok daha avantajlı bir yapıda olan özel VIP transfer hizmeti, sunduğu tüm bu avantajlarına göre oldukça uygun fiyata da sahiptir.

Bodrum Havalimanı Ekonomik Transfer Hizmeti

bodrum hava limanı ekonomik transfer

PlusFly özel transfer seçenekleri arasında değerlendirilebilecek bir diğer yöntem ise ekonomik transfer hizmetidir. Ekonomik transfer hizmeti VIP transfer hizmetine göre daha sabit fiyatlara sahip olmakla birlikte kişilerin bütçe dostu da olan bir ulaşım tercihidir. Özel VIP transfer hizmetindeki tüm avantajlı imkânların ekonomik transfer hizmetinde de geçerli olduğunu belirtmekte yarar vardır. Daha bütçe dostu olan ekonomik transfer hizmetinden bireysel olarak ya da aile olarak da faydalanabilirsiniz. PlusFly ekonomik transfer hizmeti kapsamındaki alanında profesyonel çalışanlar yol boyunca yolculara eşlik edecek olup tüm güvenlik önlemlerini sağlayacak, özel ikramlarda bulunacak ve rahat bir ortamın oluşmasını da sağlayacaktır.

Ekonomik transfer seçeneğini tercih ederek Bodrum şehir merkezine gitmek isteyen yolcular yerinde karar verecektir. Özellikle de yurtdışından ya da yurtiçinden ilk defa Bodrum’a gelen kişilerin bu noktada sıkıntılar yaşamaması adına daha garanti ve güvenli bir yol olan PlusFly ekonomik transfer hizmeti birçok açıdan diğer ulaşım araçlarına göre daha da avantajlıdır. Yolcuların kendilerini rahat hissedeceği ekonomik transfer hizmetinde ayrıca çeşitli özel ikramlardan da yararlanacak olması kendilerini değerli hissetmeleri için de önemli bir kriterdir. Güvenlik, hijyen, temizlik, hız, alanında uzman ve misafirperver çalışanlar ile birlikte keyifli bir yolculuğun başlangıcı için sizler de rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.         

Bodrum Havalimanı Grup Transferi

bodrum hava limanı grup transfer

Bodrum’a tatil, iş gezisi ya da seyahat için kafile olarak gelen topluluklar da mevcuttur. Bu gibi toplulukların daha sağlıklı ve güvenli biçimde ev, otel ya da şehir merkezine ulaşmaları için de tercih edebileceği en ideal ulaşım yöntemi grup transfer yöntemidir. Grup transfer hizmeti ile birlikte yolcularını sayısına göre araç tahsis eden PlusFly, rahat bir yolculuk garantisi de sunmaktadır. Bu gibi grupların daha çok taksi ya da araç kiralama ile birlikte istedikleri yere hızlıca gitme amacı da bulunmaktadır. Ancak bu ulaşım araçlarına göre birçok açıdan daha da avantajlı olan PlusFly grup transfer hizmetinde tıpkı ekonomik transfer hizmeti ve VIP transfer hizmetinde olduğu gibi çeşitli imkânlardan yararlanmanız da mümkündür.

Diğer ulaşım araçlarına göre daha hızlı bir ulaşım imkânı sunan özel grup transfer hizmeti aynı zamanda güvenlik önlemlerini de üst düzey tutarak yolcuların korunmalı biçimde seyahat yapmalarını da sağlamaktadır. Özel ikramlar ile birlikte yolculuğun daha da keyifli halel gelmesini sağlayan PlusFly bu noktada birden çok yabancı dil yeteneğine sahip olan şoförleri ile birlikte iletişim sorununu da aşmaktadır.

Bodrum Havalimanı Transfer Rezervasyonu

bodrum hava limanı transfer rezervasyonu

Bodrum Havaalanı’ndan şehir merkezine gitmek için tercih edeceğiniz birden çok özel transfer hizmetinden yararlanmanız için mutlaka uçuşunuzdan önce rezervasyon işlemlerini gerçekleştirmelisiniz. PlusFly iletişim numaralarından ya da web sitesi üzerindeki iletişim sayfasından yararlanarak gerçekleştireceğiniz rezervasyon işlemlerinde kaç kişi olduğunuzu, tercih edeceğiniz özel transfer hizmeti tipini de belirtmeniz gerekmektedir.

Bodrum’u tatil bölgesi olarak tercih edip gelmek isteyen binlerce kişi havayolu ulaşımı ile Bodrum’a ulaşmaktadır. Bodrum’a gelip otel, ev ya da şehir merkezine gitmek isteyen yolcuların çeşitli avantajlara sahip PlusFly transfer hizmetlerinden yararlanarak daha hızlı, seri biçimde istedikleri yerlere ulaşmaları da mümkündür. Birçok ulaşım aracına göre daha fazla özel imkânları bulunan özel transfer hizmetlerinden sizler de yararlanmak için PlusFly iletişim sayfasını ziyaret edebilir ve rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bodrum Hava Limanı Transferi Fiyatları

bodrum hava limanı transfer fiyatları

Destinasyon Transfer Ücreti
Havalimanı – Bodrum Merkez
Havalimanı – Torba
Havalimanı – Gümbet
Havalimanı – Bitez
Havalimanı – Akyarlar
Havalimanı – Turgutreis
Havalimanı – Gümüşlük
Havalimanı – Yalıkavak
Havalimanı – Gündoğan
Havalimanı – Türkbükü
Havalimanı – İçmeler
Havalimanı – Didim
Havalimanı – Muğla
Havalimanı – Marmaris
Havalimanı – Datça
Havalimanı – Köyceğiz
Havalimanı – Fethiye
Havalimanı Göcek
Bodrum Havalimanı Transfer Rezervasyonu 0850 500 0 777 / 0542 711 37 24

Bodrum Havalimanı Ulaşım Rehberi

Bodrum Havaalanı’na inen yolcuların şehir merkezine ulaşım sağlamaları için tercih edebileceği birden çok ulaşım aracı türü vardır. Genellikle dolmuş hatlarının, belediye otobüslerinin tercih edildiği görülmektedir. Daha ucuz ve durakların da yakın olması bu tercihin daha fazla olmasının sebepleri arasındadır. Bununla birlikte özellikle de grup olarak ulaşım sağlamak isteyen kişiler daha hızlı ve ekonomik olması açısından araç kiralama yöntemlerine de başvurur.

Araç kiralama yöntemleri ile birlikte ulaşım gerçekleştirmek isteyen kişiler belirledikleri saatler içerisinde istedikleri yerlere çok daha rahat ve hızlı biçimde gidebilirler.

HAVAŞ otobüs servisleri de yine en çok tercih edilen ulaşım araçlarından biri olup belediye otobüslerine göre daha rahat ve hızlı bir avantajı da bulunmaktadır.

Hiç bekleme yapmak istemeyen kişiler istedikleri noktalara biraz daha fazla para ödeyerek daha hızlı ve rahat biçimde ulaşmaları için de taksi ve özel transfer hizmetlerinden yararlanabilir. Özel transfer hizmetlerinin daha çok imkânı olduğuna ve yolcuların daha rahat biçimde yolculuk yaptıklarını da söylemekte yarar vardır.

Genel olarak Bodrum havalimanına iniş yapan yolcular şu yöntemler ile birlikte şehir merkezine, evlere, otele ya da şehrin diğer noktalarına ulaşım sağlayabilir;

  • Özel transfer hizmeti
  • Araç kiralama
  • HAVAŞ servis otobüsleri
  • Belediye toplu taşıma otobüsleri
  • Taksi

Bodrum Havalimanı Özel Transfer İle Ulaşım

Bodrum Havalimanı’na iniş yapan yolcuların istedikleri yerlere daha rahat ulaşım yapabilmeleri adına özel transfer hizmetlerinden yararlanmaları son derece faydalı bir tercih olacaktır. Bodrum ile Milas ilçeleri arasında yer alan Bodrum Havaalanı, Bodrum’a 32 kilometre uzaklıkta yer almaktadır. Toplu taşıma araçları ile yaklaşık 1 saat içerisinde gidebileceğiniz yolu özel transfer hizmetlerinden yararlanarak daha kısa sürede gidebilirsiniz. Bodrum havalimanında yer alan PlusFly transfer hizmetleri kapsamında havalimanına inen yolcular kapıdan karşılanarak istedikleri araçlara alınacak ve yolculuk da böylelikle başlayacaktır.

Özel transfer ile ulaşım yapmak diğer ulaşım araçlarına göre daha da avantajlıdır. Çünkü temizlik ve hijyenin maksimum düzeyde sağlanmasıyla oluşturulan ortamda yolcular kendilerini daha rahat ve güvenli hissedebileceklerdir. Ayrıca Bodrum’u tatil bölgesi olarak tercih eden binlerce yolcunun şehir merkezine ya da Fethiye başta olmak üzere diğer tatil bölgelerine ulaşımı sağlamak adına özel transfer hizmetlerini tercih etmesi iletişim açısından da yararlı olacaktır. Nitekim PlusFly kapsamındaki eğitimli ve birden çok yabancı dile de hâkim olan şoförler, başta yabancı turistler olmak üzere tüm yolcular ile en iyi biçimde iletişim kuracak, yolculuk boyunca da yolcuların rahat olmasını sağlayabileceklerdir.

PlusFly özel transfer hizmetleri kapsamında ekonomik transfer hizmeti, VIP transfer hizmeti ve grup transfer hizmeti yolcular için sunulmaktadır. Tüm bu hizmetlerden yararlanmak için yolcuların uçuş öncesinde mutlaka rezervasyon işlemi gerçekleştirmesi de gerekmektedir.

Destinasyon Transfer Ücreti
Havalimanı – Bodrum Merkez
Havalimanı – Torba
Havalimanı – Gümbet
Havalimanı – Bitez
Havalimanı – Akyarlar
Havalimanı – Turgutreis
Havalimanı – Gümüşlük
Havalimanı – Yalıkavak
Havalimanı – Gündoğan
Havalimanı – Türkbükü
Havalimanı – İçmeler
Havalimanı – Didim
Havalimanı – Muğla
Havalimanı – Marmaris
Havalimanı – Datça
Havalimanı – Köyceğiz
Havalimanı – Fethiye
Havalimanı Göcek
Bodrum Havalimanı Transfer Rezervasyonu 0850 500 0 777 / 0542 711 37 24

Bodrum Havalimanı Araç Kiralama

Araç kiralama yöntemi de yine kişilerin şehir merkezine ya da diğer noktalara daha hızlı ve rahat biçimde gidilmesi için en ideal yöntemlerden biridir. Özellikle de grup olarak tercih edilen yolculuklarda kişilerin taksiye daha fazla para vermek ve yavaş biçimde ulaşım sağlamak yerine araç kiralayarak yolculukları hem eğlenceli hale getirmek hem de daha hızlı bir yolculuk yapmak avantajlı bir tercih olabilir. Kişilerin Bodrum Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra daha önce rezervasyon yaptırdığı araç kiralama firmaları tarafından sunulan araçları elde etmesi gerekiyor. Daha konforlu ve temiz araçlar ile birlikte ulaşımın bu şekilde gerçekleşmesi kişilerin ekonomik olarak da avantajlı duruma geçmesini sağlamaktadır.

Bodrum havalimanı içerisinde yer alan birçok araç kiralama hizmeti veren firma ile daha öncesinden görüşerek oluşturacağınız rezervasyonlar ile birlikte ulaşımlarınızı en sorunsuz biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Bodrum’da günübirlik olarak değil de daha uzun süreli olarak kalacak kişilerin ise PlusFly tarafından hizmet verilen araç kiralama hizmetlerinden yararlanması son derece ideal bir tercih olacaktır. Araçların konforlu, rahat ve hız açısından da kişilere uygun olabilecek görüntü sunması Bodrum içerisinde uzun kalacak olan kişilere ekstra avantajlar da sunacaktır. Araç kiralama hizmetlerinden yararlanmak için mutlaka uçuşunuzdan önce rezervasyon işlemlerinizi gerçekleştirmelisiniz.

Bodrum Havalimanı HAVAŞ Servisleri

Bodrum Havalimanı’ndan Bodrum’a ve birçok noktaya ulaşım için en çok tercih edilen araçlardan biri de HAVAŞ servis otobüsleridir. İç hat seferlerine göre ulaşım hizmetlerini gerçekleştiren HAVAŞ otobüsleri yolcuların Bodrum’a daha güvenli biçimde ulaşmalarını sağlamaktadır. Belediye otobüslerine göre oldukça rahat bir ortam sunan HAVAŞ otobüsleri aynı zamanda hızlıdır. Bodrum havalimanı üzerinden geçerek doğrudan Bodrum otogarına gitmekte olan HAVAŞ otobüsleri ile istediğiniz güzergâhta iniş yapabilirsiniz. Bodrum havaalanından Bodrum şehir merkezine ulaşım HAVAŞ servis otobüsleriyle trafiğin yoğunluğuna da bağlı olarak 45 dakika sürmektedir. Tek yön bilet ücreti 23 TL olan HAVAŞ’ta ödemeyi otobüsün içerisinde sürücüye nakit olarak verebilirsiniz.

Havalimanı ile Bodrum şehir merkezi arasındaki HAVAŞ servis güzergâhı şu şekildedir;

Bodrum Milas Havalimanı – Güvercinlik – Torba Yolu – Otogar

HAVAŞ otobüs servisleri ile Bodrum ilçe merkezine ulaşım sağlayan kişiler şu noktalarda araçlardan iniş yapabilir;

  • Güvercinlik
  • Otel Etap Altınel
  • Otel Blue Dreams
  • Otel Samara yolu
  • Torba yolu

HAVAŞ servis otobüsleriyle genel olarak belediye otobüslerine göre çok daha hızlı ve konforludur. HAVAŞ servis otobüslerini kullanarak belirlenen iniş noktalarında iniş yapabilir ve güvenli biçimde şehir merkezine, evlerinize, otelinize ulaşabilirsiniz.

Bodrum Havalimanı Otobüs İle Ulaşım

Bodrum Havalimanı’ndan şehir merkezine ulaşım için tercih edilebilecek yöntemlerden biri de belediye otobüsleri ile ulaşımdır. Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan MUTTAŞ otobüs servislerini kullanarak kolay biçimde ulaşım gerçekleştirebilirsiniz. Bodrum Havalimanı ile Yatağan, Bodrum ve Menteşe kapsamında ulaşım hizmeti vermekte olan MUTTAŞ otobüs servisleri havalimanındaki iç hatlar gelen yolcu salonunun çıkış noktasında yer alıyor. MUTTAŞ otobüs servisleri iç hattan gelen uçakların iniş yapmalarıyla birlikte 20 dakika kadar süre bekleyerek tüm yolcuları alır ve harekete başlar. Tüm yolcular alındıktan sonra ise sırasıyla Bodrum, Milas Üç Yol ve Yatağan güzergâhı üzerinden Menteşe’ye varır. Yolcuların otobüs hareket saatinden yaklaşık 15 dakika önce aracın yanında olması gerekmektedir.

Bodrum Havaalanı’ndan Bodrum ilçe merkezine, Menteşe ve Yatağan’a geçiş ücretleri ise MUTTAŞ ile şu şekildedir;

  • Bodrum Havaalanı – Bodrum Şehir Merkezi 23 TL
  • Bodrum Havaalanı – Menteşe Otogarı 25 TL
  • Bodrum Havaalanı – Milas Üç Yol 13 TL
  • Bodrum Havaalanı – Yatağan Otogarı 23 TL

Yolcular bilet ücretlerini otobüs şoförüne nakit olarak verebilir. MUTTAŞ otobüs servislerinde kredi kartı geçmemektedir.

Bodrum Havalimanı Taksi İle Ulaşım

Bodrum Havalimanı’na iniş yapan yolcular bekleyerek ekstra zaman kaybetmeden şehir merkezine ya da istedikleri yerlere ulaşmaları adına taksileri tercih edebilir. Otobüslerde birçok kişinin kalabalık olarak durması kişileri rahatsız edebilir. Nitekim temizlik ve hijyenin son derece iyi biçimde olması gerekmektedir. Ayrıca her durakta bekleyerek yolcu alıp indirmesi de yine ulaşım hızını olumsuz etkileyen faktörlerdendir. Özellikle de gece uçuşu gerçekleştiren kişilerin evlerine, otellerine ya da istedikleri noktalara daha hızlı, güvenli ve rahat biçimde varmaları için taksileri tercih etmesinde yarar vardır.

Fiyat olarak her ne kadar otobüs servislerine göre pahalı olsa da ulaşım noktasında daha rahat hizmet vermesinden dolayı en çok tercih edilmekte olan ulaşım yöntemlerinden biridir. Buna göre Bodrum Havalimanı’na iniş yapan kişiler varış noktalarına göre taksilere şu ücretleri vereceklerdir:

  • Bodrum Havalimanı – Milas 70 TL
  • Bodrum Havalimanı – Bodrum şehir merkezi 150 TL
  • Bodrum Havalimanı – Muğla şehir merkezi 250 TL
  • Bodrum Havalimanı – Torba 130 TL
  • Bodrum Havalimanı – İçmeler 150 TL
  • Bodrum Havalimanı – Gümbet 180 TL
  • Bodrum Havalimanı – Turgutreis 170 TL

Belirttiğimiz üzere çoğu ulaşım aracına göre fiyat olarak daha pahalıya gelen taksiler yolculara hız ve rahatlık açısından avantaj sunmaktadır.

Bodrum Havalimanı

Bodrum Havalimanı, 1980 yıllarının sonlarına doğru hizmete girmiştir. İlk yıllarda coğrafi şartların oluşturduğu sebeplerden dolayı yalnızca küçük kapasiteli uçakların yer yer aldığı kısa bir piste sahipti. Bundan dolayı Bodrum ve bölgesindeki turistik hareketlenme havalimanın gelişimini sağlayarak genişletilmesi adına da zorunlu inşaat başlatılmıştır. Milas ilçesi ile Bodrum ilçesi sınırları arasında yer alan havalimanı, ülkemizdeki turizm sektörünün gelişmesi noktasında önemli bir rol de oynamaktadır. Yaklaşık olarak 95.863 metre kare kapalı alana sahip olan Bodrum Havalimanı’nda iç ve dış hatlar terminali de bulunmaktadır. Yapılan son inşaat ile birlikte 16 Mayıs 2012 tarihinde yeniden hizmet vermeye başlamıştır.

Muğla ve çevresindeki iller için turizmin gelişmesinde büyük etkiye sahip olan Bodrum Havalimanı yılda yaklaşık 5 milyon yolcu kapasitesine de sahiptir. Bodrum ilçesine 32 kilometre, Milas ilçesine 12 kilometre, Muğla merkez bölgesine 76 kilometre ve Didim ilçesine de 82 kilometre uzaklıktadır.

Bodrum Havaalanı’nda aktif faaliyet gösteren birçok uçuş firması da yer almaktadır. Özellikle de yabancı turistleri fazlasıyla çekmesinden dolayı yabancı uçak firmalarının da havalimanında aktif faaliyet yürüttüğünü söylemek mümkündür. Bodrum Havalimanı’nda yer alan belli başlı uçak firmaları şu şekildedir:

  • Türk Hava Yolları
  • Pegasus Hava Yolları
  • Corendon Airlines
  • Air Moldova
  • Arkefly
  • Azerbaijan Airlines
  • British Airways
  • Luxair
  • Edelweiss Air
  • Lufthansa
  • Jetairfly

Bodrum Havalimanı Otopark Ücretleri

Bodrum Havalimanı, iç hatlar ve dış hatlar olmak üzere iki ayrı terminalde otopark hizmeti vermektedir. Her iki otopark alanının 2021 yılı güncel ücretlerinde aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Süre Otomobil Pikap ve Minibüs Midibüs, Otobüs, Kamyon ve Kamyonet Motor ve Motosiklet
0-1 Saat 14,00 TL 19,00 TL 23,00 TL 7,00 TL
1-3 Saat 20,00 TL 26,00 TL 32,00 TL 9,00 TL
3-6 Saat 29,00 TL 35,00 TL 41,00 TL 12,00 TL
6-12 Saat 33,00 TL 42,00 TL 51,00 TL 14,00 TL
12-24 Saat 46,00 TL 57,00 TL 68,00 TL 20,00 TL

Bodrum Havalimanı İletişim Bilgileri

Bodrum Havalimanı’na ulaşım, havalimanında vakit geçirebileceğiniz yerler, olanaklar ve daha fazlası hakkına bilgi sahibi olmak için aşağıdaki telefon numarasını arayabilirsiniz.

Adres: Milas-Bodrum Havalimanı, 48200 Milas/Bodrum

Tel: 0252 523 01 01

Bodrum Hakkında

Bodrum, ülkemizin turizm konusunda en gelişmiş ve en çok rağbet gören bölgeleri arasında yer almaktadır. Muğla’nın 13 ilçesinden biri olan Bodrum 175 bin nüfusuyla da Muğla ilindeki en yoğun nüfusa sahip olan ilçedir. Her yıl özellikle de yaz aylarında Bodrum’u tatil bölgesi olarak tercih eden binlerce yerli ve yabancı turist ekonominin canlanması noktasında da önemli etkiler bırakmaktadır.

Bodrum Havalimanı’nın da bu bölgeye oldukça yakın olması ulaşımı kolaylaştıran etkenler arasındadır. Kültür anlamında fazlasıyla gelişim gösteren Bodrum ilçesi ülkemizin turizm açısından en gözde yerleri arasında, belki de ilk sırasındadır. Sizler de tatil bölgesi olarak Bodrum’u tercih ederek çok keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir