Helikopter Kiralama


Helikopter kiralama hizmeti daha çok kısa menzilli seyahatler için tercih edilmektedir. plusFLY olarak Türkiye’nin her yerinden kalkışlı olarak helikopter kiralama hizmeti de sunmaktayız.İstanbul, Ankara, Antalya, Ankara lokasyonlarında bulunan helikopterimiz ile kalkış yapacağınız yere en yakın helikopterimizi yönlendirme yaparak daha uygun fiyatlarla kiralama hizmeti veriyoruz. Helikopter kiralamak için yukarıdaki kiralama formunu doldurabilirsiniz numaran direk olarak talebinizi iletebilirsiniz. İlgili departmanımız seyahatinizle ilgili fiyatlandırma yaparak tarafınıza en kısa sürede geri dönüş yapacaktır. Çeşitli amaçlar için kiralama yapmak isteyebilirsiniz bu amaçlar genellikle havada güzel bir gezinti, kısa sürede yetişmeniz gereken yere seyahat ve kara yolculuğu yapamayacak durumda olan hastaların nakli olarak göze çarpıyor. Bunlarla ilgili detaylı bilgiyi aşağıdaki bölümde bulabilirsiniz.

Helikopter Kiralama Fiyatları

ambulans helikopter kiralama

Helikopter Kiralama fiyatları kısa mesafe için mantıklı olurken mesafe uzadıkça fiyat uçağa göre dez avantajlı hale gelmektedir. Fakat Uçak kiralamak için kalkış ve varış lokasyonlarında hava limanı olması gerekirken helikopter de böyle bir zorunluluk yoktur helikopter her yerden kalkış yapabilir ve her yere inebilir. Helikopter fiyatlarına ortalama olarak kalkış lokasyonuna göre değişiklik göstermekle birlikte İzmir şehrinden kalkış olarak 1 saat kiralama ücreti 1300 Euro + KDV olmaktadır.

Bu fiyat bilgi olması açısından verilmiş olup seyahatiniz ile ilgili bizlere ulaşarak fiyatlandırma almanız gerekmektedir. Helikopter müsaitliliğine bakılarak fiyatlandırma yapılarak tarafınıza geri dönüş yapılacaktır. Yazımızın devamında İstanbul, Antalya ve Ankara şehirlerinde verdiğimiz kiralama hizmeti ve kiralama amaçları ile alakalı sizlere bilgi veriyor olacağız.

İstanbul Helikopter Kiralama

istanbul helikopter turu

İstanbul’da genellikle İstanbul içi yakın şehirlere helikopter kiralama hizmeti verilmektedir. İstanbul trafiğine takılmadan gideceğiniz yere kısa sürede ulaşmanızı sağlayan bu araç iş adamları tarafından sıkça kullanılmaktadır ve plusFLY aracılılığı ile kiralama hizmeti yapılmaktadır.

İstanbul’da seyahat amacı ile kiralama hizmetinin dışında 15, 30,45 dakikalık helikopter ile kişiye özel İstanbul Helikopter Tur hizmeti ile İstanbul üzerinde keyifli bir gezinti yapabilirsiniz. Özel tur yapmak istemezseniz Pazar günleri kesin hareketli turlara 75 eurodan başlayan fiyatlarla katılabilirsiniz. Turlarla ilgili daha detaylı bilgi alarak rezervasyon yaptırmak için İstanbul Helikopter Turu sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Seyehat ve tur dışında hasta nakli içinde kullanılan ambulans helikopter hizmeti özel hastalara özel helikopterler ile yapılmaktadır. Hava ambulans hizmetinde helikopter de sadece hasta nakli yapılmakta ve refakatci kabul edilmemektedir. Uzun mesafelerde ise ambulans uçak kullanılmaktadır. Bu hizmetimiz ile ilgili detaylı bilgi için de Ambulans Helikopter sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Antalya Helikopter Kiralama

antalya helikopter turları

Antalya şehrinde çeşitli amaçlar ile kiralama hizmeti yapılmaktadır. Bunların başında muhteşem doğası ve denize sahip olan Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan Antalya’da turistlik amaçlı kiralama hizmeti gelmektedir. Turistlik kiralama hizmeti kapsamında Antalya’dan kalkışlı olarak Kemer, Demre, Kaş, Manavgat, Aspendos, ve Bodrum’a helikopter turu satın alabilir ve muhteşem bir gezinti yaşayabilirsiniz. Bununla ilgili daha detaylı bilgi almak için Antalya helikopter turu sayfamıza göz atabilirsiniz.

Tur amacının dışında iş ile ilgili kiralama hizmeti alarak gideceğiniz yere kısa sürede seyahat edebilirsiniz. Antalya helikopter kiralama hizmeti ile fiyatlandırma almak için yukarıdaki formu yada yukarıdaki telefon numarasından bize ulaşabilirsiniz. Helikopter seyahat danışmanımız seyahatinize özel fiyatlandırma yaparak size kısa zaman içerisinde geri dönüş yapacaktır.

İzmir Helikopter Kiralama

İzmir kalkışlı ya da yakın şehirlerden de helikopter kiralama ve hava taksi hizmeti sunmaktayız. Talepleriniz için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Seyahat edeceğiniz nokta uzak ise Özel Uçak Kiralama sayfasını kontrol edebilirsiniz.

,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir