Tokat Almus Bungalov Evleri


İç Anadolu bölgesinde bulunan ancak Karadeniz bölgesine yakınlığı ile bölgenin iklimine sahip Almus Tokat şehrinin ilçesidir. Almus ilçesinin merkezinde bulunan Almus Barajının çevresinde bulunan ve bir çok su sporu aktivitesinin yanında Almus Bungalov Evleri Tokat ve çevre illerden oldukça fazla ziyaretçi çekmektedir.

Almus ilçesinde bulunan Bungalov evler olarak bilinse de aslında evler betonarme olarak inşa edildi. Dört sıra olarak dörder ev olarak inşa edilen evler Avrupa Birliği projesi olarak yapıldı. Projenin %75 i Avrupa birliği tarafından %25 i de Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilmiştir. Bölgenin Turizm potansiyelinin yükselmesi, ilçenin yurt içinden ve yurt dışından turist çekmesi planlanmıştır.

Almus Bungalov Evleri Olanakları

Almus Şehri Sefa Evleri Konaklama

Almus Göl Evlerinde rahatınız için hemen hemen her şey düşünülmüştür. Evler 1+1 olarak planlanmış 1 Yatak odası, 1 Tuvalet+banyo ve Salon içi mutfak bulunuyor. Salonda 1 adet 2 kişilik kanepe, 1 tekli koltuk, sehpa ve Dolap bulunuyor. Ayrıca salonda televizyon ve şömine de mevcut. Şömine için odun istemeniz gerekiyor. Isınma için yatak odasında 1 adet klimada mevcut.

Bungalov evlerin yatak odasında 2 kişi, Salondaki açılabilir kanepede 1 kişi, ayrıca talep ederseniz odaya getirilen ek yatakta da 1 kişi kalabiliyor. Yani evlerin toplam kapasitesi 4 kişidir. Daha fazla kişi ile konaklama yapılması mümkün değildir.

Evlerin 1. ve 2. sıra evleri göl manzarası görürken 3. ve 4. sıralara çıkıldığında manzara oldukça azalmaktadır. Yaz kış oldukça yoğun geçen evlere rezervasyon yaptırmakta fazla geç kalmayarak önlerdeki evleri rezervasyon yapabilirseniz daha keyifli bir tatil geçirebilirsiniz.

Almus’a Tokat turları ile de gelebilirsiniz. Güncel turlar için Tokat Çıkışlı Turlar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Almus Şehri Sefa Evleri Şömine

Şömine için odunlar kış aylarında ücretsiz verilirken yaz aylarında 50 TL ücret talep ediliyor. Yaz aylarında yatak odasında klima bulunduğundan dolayı şömine yakma ihtiyacı hissetmiyorsunuz. Ancak dış mekan şöminesi de bulunduğundan dolayı 50 TL ödeyerek. serin yaz akşamlarında ateş başında vakit geçirmeyi seçebilirsiniz.

Kışın ise ister klima ile ısınabilir isterseniz de şemine yakabilirsiniz. Şömine salonda olmasına rağmen şöminenin arka tarafı yatak odasına denk getirilmesi planlanmış ve şömine yandığında yatak odasına da ısı vermesi sağlanmıştır.

Almus Bungalov Evleri Mutfak ve Yemek Olanakları

Almus bungalov evlerinde kahvaltı ve yemek bulabilmek mümkün ancak evin içinde bulunan mutfağı kullanarak kendi yemeklerinizi yapabilirsiniz. Mutfak içerisinde buzdolabı, çatak, kaşık, bıçak, küçük tencere, set üstü ocak, çay bardağı, su bardağı ve kettle gibi ihtiyacınız olabilecek bir çok eşya mevcut. Yemekle uğraşmak istemezseniz, bungalov evlerin hemen yanındaki evlerinde işletmeciliğini yapan şirkete ait açık hava restoranında siparişinizi vererek kahvaltı yapabilir ve yemeklerinizi yapabilirsiniz.

Ayrıca evlerde mangal yakmakta mümkün bunun için evlerde mangal, maşa gibi mangalla ilgili tüm ihtiyaçlarınızı bulabileceksiniz. Ayrıca bununla da yetinmeyen işletme memnuniyetiniz için mangalın yanında birde semaver koymuş, semaveri kullanarak çay demleyebilir ve manzara ya karşı çay içebilirsiniz.

Almus Bungalov Evleri Fiyatları

Tokat Almus Evleri fiyatları evlerin ilk yaz sezonu olması, Tokat ve çevre illerdeki kişilerin burayı tanıması açısından uygun tutulmuştur. Evlerin fiyatları kişi başı olarak değil 4 kişiye kadar değişmeyecek şekilde planlanmıştır. Oda ücreti ödediğinizde 1 kişide konaklasanız 4 kişi de konaklasanız fiyat değişmeyecektir.

4 kişi olarak düşündüğünüzde oldukça uygun fiyatlara konaklama şansı bulabileceğiniz Almus Bungalov Evleri fiyatları 2021 için geçerlidir. 2022 sezonu ile birlikte daha yoğun sezonlara hazırlanan evlerin fiyatları da bu ölçüde artabilmektedir.

Almus Bungalov evleri fiyatı 500 TL dir. Fiyatlara kahvaltı ve yemek dahil değil sadece oda ücreti olarak tahsil edilmektedir.

Almus Bungalov Evleri Şehri Sefa Aktiviteleri

Almus Şehri Sefa Bungalov Evlerinde konaklama yaparken bir çok aktiviteye katılmakta mümkün. Bu aktiviteler Atv Turları, At Turları, Tekne Turları dır.

Almus Atv Turları

Almus’ta Almus gölü karşısında huzur dolu bir konaklama yaparken birazda eğlence arayabilirsiniz. Konaklama tesisi canınızın sıkılacağını düşünerek Atv turları düzenlemektedir. Bu turlar 50 TL den başlayarak turun uzunluğuna göre artış göstermektedir. Otele giriş yaptıktan sonra otel yetkililerine tura katılmak istediğinizi söylemeniz yeterli olacaktır.

Almus Atv turu yapan yetkili ile yapacağınız görüşme sonrası belirleyeceğiniz güzergah ve fiyatla beraber atv turunu gerçekleştirebilirsiniz.

Almus At Turları

Almus’ta katılabileceğiniz diğer turlarda Almus At turlarıdır. At turları gölün kenarında at ile güzel bir gezintiye çıkabilirsiniz. At Turlarının en kısası da 20 TL den başlamaktadır. Eğer profesyonel bir at binicisi iseniz daha uzun süren turlara katılabilirsiniz tabi tur fiyatı da bu ölçüde artış gösterecektir. At turuna katılmak içinde otel yetkilisine bilgi vermeniz yeterli olacaktır.

Almus Bungalov Evleri Rezervasyon

Almus bungalov evleri rezervasyon yaptırmak için 0544 464 37 84 nolu numarayı aramanız yeterlidir. Rezervasyon ödemeleri evlere girişten en geç 1 gün önce kredi kartı numarası ile telefon üzerinden ya da banka havalesi olarak yapılması gerekmektedir. Kapıda ödeme yoğunluktan dolayı malesef kabul edilmemektedir.

Rezervasyonlar aynı soy isime 4 kişiye kadar, farklı soy isimlerde ise 2 kişiye kadar kabul edilmektedir. Evlere girişte evlenme cüzdanı sorulmamaktadır.

Almus Bungalov Evleri İletişim

Almus bungalov evleri iletişim için 0544 464 37 84 nolu numarayı arayabilirsiniz. Bu numara üzerinden rezervasyon ve ihtiyacınız olan tüm bilgileri edinebilirsiniz.

Tokat Almus Bungalov Evleri Ulaşım

Almus Bungalov evler Sivas’a 140 km, Ordu’ya 175 km, Samsun’a 210 km, Kastamonu 385 km, Yozgat’a 243 km, Giresun’a 222 km, Erzincan’a 279 km, Elazığ’a 449 km, Erzurum’a 471 km dir.

Tokat hava limanı kapalı olduğundan dolayı Tokat’a uçakla seyahat mümkün değildir. Ancak en yakın hava limanı olan Sivas’ tan transfer hizmeti ile Almus bungalov evlerine ulaşım sağlayabilirsiniz. Sivas hava limanı transfer sayfasını ziyaret ederek detaylı bilgi alabilirsiniz.

Tokat’a gitmişken Tokat Restoranları sayfamıza göz atabilirsiniz.

,