İstanbul’da Helikopter Evlenme Teklifi


Hayat arkadaşınızı bulduğunuzda ve evlenmeye karar verdiğinizde yoğun ve tempolu bir sürece giriyorsunuz demektir. Bu yolun ilk adımı olarak ta evlenme teklifi yaparak hayat arkadaşınız ile aynı düşüncede olup olmadığını anlamanız olacaktır. Çoğu zaman cevap evet olsa da kimi zamanlarda malesef sonuç tam aksine olumsuz olarak ta sonuçlanabilmektedir. Tüm hayatınızda anımsayacağınız ve hayat arkadaşınızı onura etmek için herkes farklı ve unutulmayan bir evlilik teklifi yapmak ister. Fakat çıta o kadar yükselmiştir ki bu organizasyon gerçekten de oldukça zordur ve alternatif seçenekleri içerisinden en güzelini düşünmeniz ve uygulamanız gerekecektir. Bu alternatifler arasından farklı ilgi çekici olarak İstanbul Helikopter turu esnasında evlilik teklifi yapmak konusunda sizleri bilgilendireceğiz ve fikir veriyor olacağız.

helikopter evlilik teklifi

Helikopterlerimiz maslak ve sefaköyden hareket etmektedir. Normal bir helikopter turu görünen bu helikopter turu aslında normal bir helikopter turu değil hayat arkadaşlığı teklif edeceğiniz çok özel bir gezi. İstanbul helikopter ile evlilik teklifi yaklaşık olarak 15 dakika sürmektedir. Helikopter turu esnasında hayat arkadaşınıza evlenme teklifini yaparsınız inişte sizi evlenme teklifi ile ilgili hazırlanan afiş, bir buket gül, bekliyor olacak. Helikoptere binerken ve inerken amatör fotoğraf çekimi de yapılmaktadır. İnişte dilerseniz arkadaşlarınız sizi afişle karşılayarak bu güzel anınıza şahit olabilirler. Evlilik teklifi paketimiz ile ilgili detaylı bilgiler aşağıdaki gibidir.

  • 15 dakikalık helikopter turu kiralama bedeli
  • Pist ile Kuru çeşme arası VIP transferi
  • Girişte Kırmızı halı – fener – balon
  • Şampanya
  • Kutudan çıkan kalpler 10 Adet
  • Gül Buketi  (11 Adet) Adet çoğaldıkça artar
  • Benimle evlenir misin pankartı (arkadaşlarınız desteği ile animatör extradır)
  • 2 Volkan ve 2 konfeti ( Adet artarsa ayrıca fiyatlandırılır)

Paket Fiyatı :   5000 TL + KDV

Extralar :

Kamera Çekimi 300 TL (Helikopter içi ve teklif sırasında)

Gül buketi 61 Adet : +400 TL

Gül Buketi 100 Adet : +600 TL

helikopterde evlenme teklifi

15 Dakikalık tur’da İstanbul boğazı, Tarihi yarımada ve Haliç’i görmeniz mümkün olabilmektedir. Aşağıda ki videodan detaylı olarak helikopter de evlilik teklifi yapma deneyimini daha önce yaşamış olan çiftimizin videosunu izleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.  Dilerseniz 15 dakika yerine 30 dakikalık helikopter turunu da tercih edebilirsiniz fakat tabi ki bu fiyat açısından biraz daha fazla olacaktır. 30 dakikalık tur da İstanbul boğazı, Asya yakası, Tarihi yarım ada, ve Haliç i görmeniz mümkün olmaktadır. İstanbul boğazının ortasında hem hayatınız için güzel bir anı hem de İstanbul’un tarihi dokusunu yukarıdan görerek keyifli bir tur yapmış olacaksınız.

, ,

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir